Ny kurs i kurbitsmålning 2017! Fullt!


 Ny kurs i kurbitsmålning! 5-7 maj 2017! Fullt!

Till vår stora glädje är intresset för vårens kurs stort och vi har nu fullt antal deltagare på denna kurs! Stor tack till er som redan är anmälda. Vi kommer att arrangera nästa kurs under hösten 2017, datum kommer att publiceras under våren/sommaren 2017. Om du redan nu vet att du vill delta till hösten, tveka inte att höra av dig!

Vi på DalaUpplevelser kan med glädje konstatera att våra kurser i kurbitsmålning blivit populära och det tackar vi alla er deltagare för. Nu inbjuder vi till vårens kurs och den kommer att arrangeras 5-7 maj 2017 på Hotell Mora Parken i Mora.

Begränsat antal deltagare, kursen genomförs om minst 5 personer anmäler sig. Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig!

Vid intresse maila till info@dalaupplevelser.se eller ring 07 0-2507783.

Varmt välkommen till Mora och en helg i kurbitsens tecken!

 

Praktisk information längre ned i denna information.

—————————————————————————————————————–

Vi öppnar dörren till kurbitsmålningens förtrollade värld. Välkommen att stiga in. Har du drömt om att någon gång börja måla – nu har du chansen. Under en helg med gemytlig samvaro får du en första inblick i den ädla konsten dalmålning. Du får prova på att ”krusmåla” precis som föregångarna gjorde redan på 1700-talet. Förr i tiden målade man väggar, skåp, klockor, möbler och mycket annat i vackra mönster. I dag har kurbits blivit en designprodukt och är hetare än någonsin. Om du väljer en helg i kurbitsens tecken blir ditt liv berikat för alltid. Vi ger dig inte bara nya kunskaper, du kanske också  får en hobby för livet. Det är nämnligen både roligt och meditativt att måla, och resultatet blir ofta bättre än man själv tror bara man lär sig knepen.

Kurbits 002

Boende: Del i dubbelrum på Hotell Mora Parken, Mora
Samling: Fredag  senast kl 17.45
Avslut: Söndag kl 15.00
Pris: 3.500 kr plus kursmaterial 450 kr
Enkelrumstillägg: 270 kr
I paketet ingår: Boende med del i dubbelrum, helpension, 2 kursledare, kurslitteratur samt kursmaterial
Anmälan: Kontakta DalaUpplevelser.
Övrigt:  Kurserna genomförs om det blir minst 5 deltagare per kurs. Begränsat antal platser

Vid intresse, kontakta DalaUpplevelser på info@dalaupplevelser.se eller 070-2507783
Varmt välkomna