Vandringar 2022


Senaste information gällande Vandringar 2021.

I sommar hälsar vi alla våra trevliga gäster välkomna till den sommaröppna turistinformationen ”InfoPoint Anna & Anders Design”! Ni hittar oss centralt i Mora i anslutning till gågatan, gå in genom den vackra portalen mellan Blomsterkullan och Morakniv Concept Store. Parkerar du mitt emot Zornmuseet finns vi i den rödmålade längan där Anna &Anders Design huserar på övervåningen och Glasskiosken är vår närmaste granne.

Här kommer vi att erbjuda lokal turistinformation, guidade vandringar och MTB-turer och sist men inte minst, lokalt värdskap! Besök oss gärna för att se vad vi har på programmet just den dagen! Behöver vi frakta oss någonstans åker vi i egna bilar, håller avstånd och följer i övrigt Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer.

Varmt välkomna till InfoPoint  Anna & Anders Design!
Öppet sommaren 2022:
Datum för öppning kommer under våren 2022.
Måndag – fredag kl. 11.00-18.00
Lördag kl. 11.00-15.00

Mvh
DalaUpplevelser
Inger Rommedahl

Välkommen till vandringssäsongen 2021! Finns intresse, och ni är en grupp om minst 5 personer, vänligen kontakta oss på DalaUpplevelser så arrangerar vi er önskade vandring! Och du, är ni inte en grupp om 5 personer, tveka ändå inte utan ring!
DalaUpplevelser 070-2507783 eller dalaupplevelser@telia.com Vi hjälper er gärna till en äkta dalaupplevelse!

Vill du vandra i Sveriges mest unika naturreservat? Då hälsar vi er välkomna att vandra med oss i naturskön miljö längs Vasaloppsleden. Vi vandrar på klassisk mark genom tallskog och över hedar, genom fäbodar och med de blånande bergen i horisonten. Vi får uppleva genuin dalamiljö när den är som bäst. Vem har inte hört talats om Eldris och Hökberg, Oxberg och Evertsberg.

Vi erbjuder olika dagsvandringar mellan de välkända Vasaloppskontrollerna, bestäm själv hur långt ni vill vandra, eller fråga oss om råd!

Välkomna att höra av er!

Ytterligare information 070-2507783 eller dalaupplevelser@telia.com